menu
Partner program
Ön itt van:  Partner program
Partner program
partner program

Ismertető a Partnerhálózatról

2013 májusától partnerhálózat rendszerében, egyfajta franchise hálózatként biztosítjuk nemzetközi szinten a Hallásébresztés terápiát. Legfontosabb szempontunk, hogy megfelelő minőség- és adatvédelem mellett a lehető legszélesebb körben tudjuk a szolgáltatásunkat elérhetővé tenni az ország teljes területén.

A terápiát végző partnerek listáját az oldal alján a sötétszürke részen találhatják meg. Kizárólag az itt felsorolt és az oldalunkon szereplő partnereknél elérhető a Pataki-féle Hallásébresztés terápia, a máshol elérhető terápiák más forrásból származnak. Felhívjuk a figyelmüket, hogy csak az általunk előállított és átadott lemezekkel dolgozzanak, nem megfelelő felhasználás esetén nem tudunk felelősséget vállalni. 

A jelentkezés menete:

1. lépés: Regisztráció

Ezt elvégezheti a partnerünk aloldalán közvetlenül, ez esetben később krédés nélkül tudni fogjuk, hol szeretnének részt venni a terápián.  Regisztrálhatnak a www.lt-hearing.com portálon keresztül is, ha ezt választják, akkor a regisztrációs folyamat közben megkérdezzük, hogy melyik partnerünknél szeretnének terápián részt venni.  A folyamat befejezéseként egy e-mailt fognak kapni az e-mail címükre, melyben egy linket találnak. Ha arra kattintanak, akkor élesítik a regisztrációjukat.

2. lépés: Gyermek adatainak rögzítése az adatbázisba

Erre azért van szükség, hogy egy regisztrált szülőhöz akár több gyermeket, családtagot lehessen rögzíteni, így nem kavarodnak össze a bejelentkezéshez szükséges adatok és információk.

3. lépés: Terápia elindítása

Az esetek 20 %-ánál előfordul, hogy a terápia után szükség lesz még egy otthoni lemezre, ezért szükséges, hogy egy gyermekhez több terápiát is tudjunk rögzíteni és ezeket egy helyen kezelhessük. A kezelés menete több lépcsőből áll, elsőként egy kérdőívet kell kitölteni, majd a visszajelzésünk után az audiogrammot feltölteni. Ezután pár napot igénybe vehet amíg a szakértő elbírálja, szükséges-e az Önök esetében a terápia. Ha ez megtörténik, akkor kiválaszthatják az időpontot, amikor meg tudják oldani, hogy a 10 napos terápián részt vegyenek.

A terápiát követően visszajelzéseket várunk az oldalon keresztül, hogy eldönthessük, hogy milyen területeken értünk el változást a gyermeknél.

 

Bármilyen kérdés esetén a regisztrált felhasználók belső üzenetküldő rendszer segítségével érhetnek el bennünket. Egyéb kérdés esetén a hallasebresztes@gmail.com e-mail címen várjuk az észrevételeket!